3

Wedstrijdverslag ETS E1 - Unitas'59 E4 2010-03-27 ETS E1 - Unitas'59 E4 (6-4)

27 Maart 2010 11:15 uur

Uitslag 6 - 4 (4 - 1) Competitie

Vandaag is het onze vijfde wedstrijd in deze indeling en de achtste in totaal in de voorjaarcompetitie. We spelen uit tegen ETS E1, ETS is net als wij later ingestroomd in deze ronde. Willen we niet op de laatste plaats komen te staan dan zullen we vandaag de wedstrijd moeten winnen.
Voor de wedstrijd is het opnieuw opvallend rustig in de kleedkamer. De spelers lijken zich bij voorbaat al bij een nederlaag neer te leggen. Dennis en Willem geven aan dat er eerst nog 50 minuten gevoetbald moet worden en dat er dan pas een winnaar bekend is!

De eerste 10 minuten gaat het aardig gelijk op. Unitas E4 komt zelfs op een 0 - 1 voorsprong. Hierna komt er voor ons een mindere periode. Zowel verdedigend als aanvallend wil het maar niet lukken, Unitas E4 lijkt E4 niet meer. Diverse spelers missen hun vorm en de instructies worden niet uitgevoerd. Unitas wordt afgetroefd op een betere veldbezetting en vooral op de felheid in de duels. We sluiten de eerste helft af met een 4 - 1 achterstand.
In de rust proberen we de jongens te motiveren. We geven aan dat het hier om een tegenstander gaat die wel elk duel wil winnen, wat feller zijn en proberen samen te voetballen zowel aanvallend als verdedigend. Willen we de wedstrijd keren dan zullen we het met z'n alleen moeten doen!! De eerste tien minuten in de tweede helft komen we nog steeds niet tot scoren. ETS loopt zelfs uit naar een 6 - 1 voorsprong. Hierna worden we opeens feller en beginnen we aan een inhaalrace. We weten de stand terug te brengen tot 5 - 4 maar de opleving komt te laat, ETS wint met 6-4.

Goed voor het team dat er in ieder geval door ons doelpunten gescoord zijn, we zien dat het kan dus hier moeten we aan vasthouden. De einduitslag voor in de boeken wordt bepaald op 6 - 4. (Volgens mij hadden hun er 7).

Hierna schieten we nog penalty's. ETS heeft voor iedere speler nog een snoepje en na afloop in de kleedkamer nog een bekertje drinken!
Drie spelers missen de penalty. Onze "euro-knallers-pot" wordt deze week aangevuld met € 3,- Laten we de moed niet verliezen en proberen er nog enkele goede wedstrijden van te maken.Op 2e paasdag krijgen we een herkansing tegen ETS, tot dinsdag op de training!

Doelpuntenmakers: Quincy 2, Kelvin 1, Justin 1