3

Wedstrijdverslag Hapert E1 - Unitas'59 E4 2010-03-27 ETS E1 - Unitas'59 E4 (6-4)

3 April 2010 11:00 uur

Uitslag 3 - 2 (2 - 2) Competitie

Vandaag onze 6 wedstrijd. We spelen uit tegen, en in, Hapert. Hapert staat op de 3e plaats met wat minder gespeelde wedstrijden als de nummer één en twee. De thuiswedstrijd tegen Hapert hebben we met 7 - 2 verloren. We missen vandaag 3 spelers; Michiel, Justin en Perry. Iedereen heeft zich bij Unitas netjes afgemeld dus zijn er door Anja 3 spelers opgetrommeld om met ons naar Hapert af te reizen. Jeffrey, Perry en Thomas zullen met ons meespelen.

11:00 uur. De wedstrijd, geleid door "een echte scheidsrechter" begint. We hebben onze jongens opnieuw het veld ingestuurd met de opdracht fel en gemotiveerd te starten. Hapert krijgt de eerste helft de meeste kansen maar weet pas in de 18e minuut te scoren. Het regent intussen hard.
Het is een spannende strijd, onze jongens vechten voor wat ze waard zijn en met zijn laten ze zien zich vandaag niet zo maar gewonnen te geven. De eerste helft sluiten we af met een 1 - 0 achterstand. Dennis en Willem geven aan op deze manier door te gaan. Hapert E1 is duidelijk wat van de kaart door het goede samenspel van ons. Snel in de tweede helft scoort Hapert de 2 - 0. Onze jongens blijven werken, op zoek naar een treffer. Dit wordt beloond!! We scoren de 2 - 1, en kort hierna de 2 - 2. Willem staat naast een steeds zenuwachtiger wordende leider van Hapert E1. Hij had waarschijnlijk verwacht vandaag "even" drie punten te halen. Helaas voor ons weet Hapert kort voor tijd de winnende treffer te scoren. Het is jammer, maar we kunnen met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Na de wedstrijd worden er penalty's geschoten. Daan en Quincy missen, onze euro-knallers-pot wordt met € 2,- aangevuld; dachten we! De opa van Kelvin doet een gift van € 2,- !! Namens iedereen bedankt!

Jeffrey, Perry en Thomas bedankt voor jullie inzet.
Jongens laten we maandag op dezelfde wijze voetballen tegen ETS E1. Mogelijk kunnen we dan de laatste plaats in de stand verlaten. Tot maandag.