3

Wedstrijdverslag Unitas'59 E4 - ETS E1 2010-03-27 ETS E1 - Unitas'59 E4 (6-4)

5 April 2010 10:15 uur

Uitslag 5 - 6 (3 - 4) Competitie

Oooh, wat ben ik blij dat ik een verslag mag maken van de vandaag gespeelde thuiswedstrijd van onze jongens tegen ETS. Wat ben ik trots op jullie, zo goed gevochten en zo'n mooie wedstrijd. Tot het einde erg spannend en de uitslag is dan wel 5-6, maar voor ons (en dan spreek ik namens alle toeschouwers) zijn jullie zeker niet de verliezende partij!!

In de eerste 5 minuten kwamen we al op voorsprong; door een pass van Jeffrey scoort Quincy de 1-0. We blijven aanvallen en meteen daarop (6e minuut) scoort Jeffrey (onze invaller) na een mooie voorzet van Michiel, 2-0. Dat gaat goed!!!
Echter dan wordt het als snel 2-1 en in de 10e minuut 2-2. Jammer jongens. De druk van ETS wordt groter en dan komen we op een 2-3 achterstand. Maar onze jongens blijven ervoor gaan en vechten door, complimenten hiervoor. We laten de kopjes niet hangen deze keer. Toch probeert ETS het nog eens met een lange afstand schot maar "onze" Jaylin heeft een geweldige redding. Ondertussen zijn er wat persoonlijke duelletjes waardoor Michiel in de 16e minuut een vrije trap krijgt die naar Kelvin gaat, deze geeft een mooie voorzet aan Thomas (onze 2e invaller) en die scoort de gelijkmaker 3-3 YES!! Helaas volgt er dan een eigen doelpunt en is het 3-4. Weer een achterstand. Thomas schiet vervolgens rakeling naast. We gaan met een 3-4 achterstand de rust in. De trainers geven de spelers complimenten voor het goede spel. Op naar de 2e helft.
En ja hoor de gelijkmaker: Kelvin kopt de bal na een corner heel mooi het doel in 4-4. Vervolgens wordt er wederom een eigen doelpunt gemaakt 4-5. ETS is weer op dreef maar Wouter stoort goed waardoor de aanval gelukkig wordt afgekapt. Wederom een aanval van onze jongens: Jeffrey schiet naar Quincy, deze geeft mooie voorzet naar Kelvin en deze bal gaat rakelings naast. We krijgen heel veel kansen maar er wordt er geen benut. In de 14e minuut van de 2e helft wordt het 4-6. Dan volgen er een aantal hele mooie kansen voor ons. Wouter wordt (voor de zoveelste keer) onderuit geschopt en krijgt een vrije trap. Hij neemt hem zelf en dat doet hij formidabel; helaas zit Jeffrey er met zijn hoofd nog tussen en gaat de bal niet in het doel. Dan is er nog een mooi samenspel van verschillende spelers en knalt Quincy hem keihard het doel in.

Eindstand 5-6. JAMMER JAMMER!! Maar heel mooi voetbal gezien vandaag. En zoals ik al zei; zeker niet de verliezende partij jongens. Ben zo trots op jullie!! Jullie zijn enorm gegroeid en spelen een mooi potje voetbal om naar te kijken. Ook nog dank aan de "scheids" die ons een paar keer "gemazzeld" heeft vandaag ;-)

Doelpuntenmakers: Quincy 2*, Jeffrey 1*, Thomas 1*, Kelvin 1*