3

Wedstrijdverslag Unitas'59 E4 - Bergeijk E1 2010-04-24 Unitas'59 E4 - Bergeijk E1 (3-4)

24 April 2010 10:15 uur

Uitslag 3 - 4 (1 - 3) Competitie

Vandaag spelen we onze laatste competitiewedstrijd van het seizoen. We spelen thuis tegen Bergeijk E1 die een plaats boven ons staan. Wouter is de laatste wedstrijden elke keer het slachtoffer betreffende blessures. Op de training voor het schoolvoetbal (WK van Eindhoven) hebben ze hem echt geveld. Vandaag staat hij met een gebroken pink naast het veld.
Perry is er vandaag weer bij en zal de plaats van Wouter overnemen.

De vorige wedstrijden starten we fel en agressief, iets wat vandaag niet wilde lukken. Iedereen had in de beginfase wat moeite met de bal aannemen en het passen naar een medespeler. Na een twintig minuten staan we met 0 - 3 achter. Net voor de rust weet Justin de spanning terug te brengen, ruststand 1 - 3.
Willen we de wedstrijd keren dan zullen we er met z'n allen de schouders onder moeten zetten! We starten beter als in de eerste helft en weten de aansluitingstreffer te scoren, Kelvin zet de 2 - 3 op het scorebord.
Kort daarna weet Bergeijk te scoren 2 - 4. Onze jongens geven echter niet op en weten ons derde doelpunt te scoren. De wedstrijd is echter te kort om een gelijkspel te behalen. Eindstand 3 - 4.
Na de wedstrijd worden er penalty's geschoten, drie spelers missen wat onze "euro-knallerpot" brengt op € 38,-