Unitas'59 E4 tegen vaders E40+ Foto's

6 Mei 2010 18:00 - 19:30 uur

 

Donderdagavond 6 mei. Vanavond spelen de ouders van de spelers van Unitas E4 een wedstrijdje tegen de spelers. In verband met vakantie zijn Stan en Wouter (en hun ouders) er niet bij.
De vader van Jaylin, Daan, Perry, Quincy, Michiel, en jawel de moeder van Kelvin en Quincy doen ook mee. De moeder van Kelvin geeft aan graag te willen keepen omdat zij dit jaren op hoog niveau heeft gekeept. Wij gaan hier direct mee akkoord.
We spelen zeven tegen zeven, op het hoofdveld zodat er geen discussie kan ontstaan over een hobbel of een ander excuus betreffende de grasmat.
Rond 18:00 trappen we af. De jongens van E4 laten al snel zien, en voelen, dat ze er vanavond niet zijn om een gezellige pot te voetballen. Ze willen winnen!!!
De ouders zijn niet te beroerd om na zoveel nederlagen van de jongens om ze maar wat te laten doen. Kennelijk zit de nederlaag van vorig jaar ook nog in de kopjes van de jongens want er wordt niets weggegeven.
Unitas E4 komt op een 2 - 0 voorsprong. Voor de ouders een teken om een tandje bij te schakelen. Direct boeken we resultaat, we scoren de 2 - 1. Om de jongens wat hoop te geven laat Ingrid Kelvin voor de rust nog een keer scoren. Ruststand 3 - 1.

Zoals alle wedstrijden ook vandaag in de rust weer een lekker bekertje koffie. De ouders besluiten hun taktiek aan te passen en meer van eigen kwaliteit uit te gaan. Op conditie gaan we ze pakken. Helaas het zijn de jongens die de doelpunten maken, en Jaylin keept vandaag of er een kampioenschap op het spel staat.
De ouders, Peter en Dennis krijgen zoveel kansen maar hebben waarschijnlijk een scout in de bosjes zien staan want ze willen alleen een mooi doelpunt scoren, wat helaas niet altijd lukt. De wedstrijd wordt door de ouders verloren met 10 - 7.

Na de wedstrijd de gebruikelijke penalty's. Peter en Jaylin staan in het doel. Het wordt hier een vader en zoon competitie uitgevochten, er wordt niets cadeau gedaan.
Na de penalty's wordt er nog wat gedronken op de tribune. Omdat de ouders de eerste wedstrijd hebben gewonnen staat het na deze wedstrijden dus 1 - 1. Omdat we nog maar twee keer trainen deze competitie 20 en 27 mei gebruiken we deze trainingen om nog twee maal tegen elkaar te spelen.

Licht teleurgesteld verlaten de ouders het sportpark, super gemotiveerd om er over twee weken de jongens eens wat te laten zien.

Jongens heeel veeel succes op het toernooi in Someren!!!

 

Willem Koolen